Om Mig

Morten Portræt
Mit navn er Morten Hansen Legarth, jeg er 44 år. Jeg har passet børn i 15 år og holder meget af mit job. Jeg blev dagplejer ved en ren tilfældighed. Jeg læste biologi i 5 år og under forløbet fik min læsemakker et barn. De fik også et dårligt pasningstilbud og spurgte mig om jeg ikke havde lyst til at passe deres lille pige et par måneder,  indtil de fandt noget andet. Det blev i løbet af kort tid til en stue fuld af små børn og siden har det været min dagligdag. Jeg har ikke nogen uddannelse inden for området, det eneste relevante er at jeg var pædagogmedhjælper i en børnehave et år inden studierne.
Ungerne
Jeg har i årenes løb selv fået tre børn, som nu går i hhv. 2, 3 og 4 klasse.
Hvis du er interesseret, så ring og hør nærmere. Hvis der er en plads ledig kan du komme forbi til en snak og en kop kaffe. Så kan du bedre danne dig et indtryk af, om det er her hos mig du ønsker at få passet dit barn. Jeg bor i Odense M og passer børnene i mit hjem på Østerbæksvej 69.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>